Termék részletek


KAMASAKI SUPER FEEDER APRÓCIKK SET CLASSIC

KAMASAKI SUPER FEEDER APRÓCIKK SET CLASSIC
1 990 Ft
Márka:
Kamasaki
Kamasaki Super aprócikk szettFeederes és finomszerelékes horgászok részére összeállított kezdő csomag.A bot és orsó megvan a horgászathoz, de az utolsó egy méter, a szerelék elkészítése még kérdéses?

Ha most ismerkedik a horgászat ezen vállfajával és a horgászcikkek tengerében még kissé labilisnek érzi magát, akkor ez a szett egy kitűnő megoldás lesz az Ön részére. A szett tartalma:- 1 db Kamasaki Superbox, összecsukható, 10 fakkos. Méretei: 12 x 6 cm x 3 cm- 10 db Kamasaki BN Chinu horog, 10-es méretben- 10 db arany színű Kamasaki Chinu horog- 4 db 8-as méretű Quick Change, 4 db hozzá való gumihüvely- 5 db horogbefordító- 10 db 7 mm-es BF csalitüske- 10 db Kamasaki 8-as méretű hordós forgó- 10 db 5 mm-es gumigyöngy- 5 db szilikon pellet karika- 5 db narancssárga színű kukorica stopperTökéletes összeállítás egy kezdő pecához!Már csak zsinórt és etetőkosarat kell választani a felszerelésre és indulhat a horgászat.

A csomag összekészítési ideje a feldolgozástól számított 1-4 munkanap!

A szállítási idő a csomag feladásától számítva 2 munkanap.

Abban az esetben, ha a szállítás valamiért ettől eltérne, vagy valamelyik termékből készlethiány merül fel,munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot.

Személyes átvételnél 2-3 órán (munkaidőben) belül jelentkezzünk.

Ha valamelyik termék nincs, készleten 1-3 munkanapon belül tudjuk beszerezni.

Kérjük előre ne fizessenek várják meg díjbekérő levelünket.

  • Vonalkód
    5998214366386
    Cikkszám
    12044504