Termék részletek


MARUTO 4626 8 BENZAR ROUND FEEDER HOROG 8DB/CS

MARUTO 4626 8 BENZAR ROUND FEEDER HOROG 8DB/CS
790 Ft
Márka:
Benzar Mix

Benzár Method Round Feeder horog - A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik, ebben igazuk is van, de a végszerelék utolsó 10 cm-es részére is érdemes kiemelten figyelni. A Benzár Round Feeder méreteinek köszönhetően, bármely a method technikával alkalmazott és közkedvelt csalihoz tökéletes megoldást nyújt, legyen szó Waftersről, Popupról vagy bármilyen süllyedő csaliról. Csaitüskés és hajszálelőkés megoldásokhoz is szuper alternatíva.


A csomag összekészítési ideje a feldolgozástól számított 1-4 munkanap!

A szállítási idő a csomag feladásától számítva 2 munkanap.

Abban az esetben, ha a szállítás valamiért ettől eltérne, vagy valamelyik termékből készlethiány merül fel,munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot.

Személyes átvételnél 2-3 órán (munkaidőben) belül jelentkezzünk.

Ha valamelyik termék nincs, készleten 1-3 munkanapon belül tudjuk beszerezni.

Kérjük előre ne fizessenek várják meg díjbekérő levelünket.

 • Benzár Method Round Feeder horog

  A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik, ebben igazuk is van, de a végszerelék utolsó 10 cm-es részére is érdemes kiemelten figyelni.

  Horgok tekintetében a method módszernél érdemes a harmóniára törekedni, az éppen felkínált csali méretéhez kell kiválasztani a horgot.

  A Benzár Round Feeder méreteinek köszönhetően, bármely a method technikával alkalmazott és közkedvelt csalihoz tökéletes megoldást nyújt, legyen szó Waftersről, Popupról vagy bármilyen süllyedő csaliról. Csaitüskés és hajszálelőkés megoldásokhoz is szuper alternatíva. 

  A horgok Japánban készültek, ez az egyik biztosítékuk a kiváló minőségre, a Benzár márka mellett.

  Mikroszakállas, füles változatú szárral készültek, melyek a fonott és monofil előkékkel is kiváló szolgálatot biztosítanak.

  Versenykörülményekhez is kifejezetten ajánljuk a széria horgait, de a hétköznapi pecák alkalmával sem fognak csalódást okozni.

   

 • Vonalkód
  5998214374831
  Cikkszám
  43453008