Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Személyes átvétel:

Balogh Horgászbolt

2370 Dabas Andrássy utca 2.

Nyitva tartása:

H-Cs:07:00-17:00-ig

P:07:00-18:00-ig

Sz:06:00-17:00-ig

V:06:00-13:00-ig

Termék részletek


ZSINÓR BENZAR RIVER FEEDER MONO CLEAR 150M 0.20MM

ZSINÓR BENZAR RIVER FEEDER MONO CLEAR 150M 0.20MM
990 Ft
Márka:
Benzar Mix

Benzár River Feeder Mono Clear zsinór 150m - A River Feeder Mono, a nevéből is következően egy erős igénybevételre tervezett monofil főzsinór, ami hazai vizeinkre tökéletes választást garantál. A zsinór színe teljesen víztiszta, így a folyók letisztult állapotában is kiváló alternatíva, nem kelt gyanakvást, az óvatosabb halak számára sem. 0,20mm-től egészen 0,30mm-es átmérőkben elérhető. A legkisebb méret egy tiszai keszegezéshez tökéletes lehet, a legnagyobbal pedig felvehető a verseny a legvadabb dunai nyurgákkal, márnákkal szemben is.


A csomag összekészítési ideje a feldolgozástól számított 1-4 munkanap!

A szállítási idő a csomag feladásától számítva 2 munkanap.

Abban az esetben, ha a szállítás valamiért ettől eltérne, vagy valamelyik termékből készlethiány merül fel,munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot.

Személyes átvételnél 2-3 órán (munkaidőben) belül jelentkezzünk.

Ha valamelyik termék nincs, készleten 1-3 munkanapon belül tudjuk beszerezni.

Kérjük előre ne fizessenek várják meg díjbekérő levelünket.

 • Benzár River Feeder Mono Clear zsinór 150m

  A Benzár széria a közkedvelt etetőanyagai és csalijai mellett, többféle, akár a versenyek alatt is használatos kiegészítőt is kínál a horgászok számára. Nincs ez másként jelen termék esetében sem, mely a keményebb folyóvízi, erős igénybevételt jelentő használatra nyújt tökéletes megoldást, főzsinór tekintetében.

  A River Feeder Mono, a nevéből is következően egy erős igénybevételre tervezett monofil főzsinór, ami hazai vizeinkre tökéletes választást garantál.

  A zsinór színe teljesen víztiszta, így a folyók letisztult állapotában is kiváló alternatíva, nem kelt gyanakvást, az óvatosabb halak számára sem.

  0,20mm-től egészen 0,30mm-es átmérőkben elérhető. A legkisebb méret egy tiszai keszegezéshez tökéletes lehet, a legnagyobbal pedig felvehető a verseny a legvadabb dunai nyurgákkal, márnákkal szemben is.

  Teflon bevonatának köszönhetően, extra erőtartalékokkal lett felvértezve kopásállóság tekintetében, így a kövezéseket, padokat is jobban bírja az átlagos zsinórokkal szemben.

  Bátran ajánlott főzsinór, minden folyóvízi pecás részére, 150 méteres kiszerelése univerzálissá teszi, mely eleget tesz bármely folyóvíz követelményeinek.

 • Vonalkód
  5998214381280
  Cikkszám
  30611020